قربانی: به مرحله حذفی فکر نمی‌کنم/ باید التعاون را ببریم

مهاجم استقلال می‌گوید مهم نیست در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا با چه تیمی رو به رو می‌شوند و فقط به دنبال پیورزی مقابل التعاون عربستان هستند.

به گزارش ایسنا، علی قربانی، مهاجم جانشین استقلال در دیدار با الاهلی امارات، پس از تساوی یک بر یک تیمشم مقابل این تیم اماراتی و قرار گرفتن در یک قدمی صعود اظهار کرد: گل بدی را در آغار بازی خوردیم اما خدا را شکر با کمک هواداران توانستیم به این تیم فشار بیاوریم و گل تساوی را بزنیم.

او درباره بارش شدید باران در طول بازی و کاهش کیفیت چمن گفت: باران کار ما را سخت کرده بود ولی خدا را شکر می‌کنم که گل تساوی را زدیم و یک مساوی کسب کردیم.

مهاجم استقلال درباره اینکه در مرحله بعد به یکی از سه تیم العین امارات، الهلال عربستان یا ذوب آهن ایران برخورد می‌کنند نیز گفت: مهم نیست در مرحله بعد کدام تیم بخوریم. باید التعاون را ببریم و اگر توانستیم به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعد صعود کنیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۲۳:۰۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96020502876
  • خبرنگار : 71572