رییس هیأت عالی دوره جنگ و امنیت ملی دانشگاه دفاع ملی پاکستان:

از دستاوردهای ایران پس از جنگ حیرت زده شدم

رییس هیأت عالی دوره جنگ و امنیت ملی دانشگاه دفاع ملی پاکستان:موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازنمایی جانفشانی و رشادت مردم ایران برای دفاع از کشورشان است.

به گزارش ایسنا، محمد شاه جمال رییس هیأت عالی دوره جنگ و امنیت ملی دانشگاه دفاع ملی پاکستان که در رأس هیأتی  به ایران سفر کرده است پس از بازدید از تالارهای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیان کرد: امروز برای من یک تجربه عالی بود و در برابر رشادت‌ها و ایثار مردم ایران برای دفاع از وطن خود سر تعظیم فرود آوردم.
 

وی با تشکر از دست اندرکاران موزه  برای برپایی چنین مجموعه‌ای گفت: به خوبی توانسته‌اید شرایط و اتفاقات دوران جنگ را با بکارگیری فناوریهای روز دنیا به نمایش بگذارید و من وقتی به بخش بمباران شیمایی حلبچه و سردشت رسیدم نا خود آگاه اشک ریختم.

رییس هیأت عالی دوره جنگ و امنیت ملی دانشگاه دفاع ملی پاکستان با اشاره به تالار دستاوردهای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: من از دستاوردهای شما در دوران پس از جنگ حیرت زده شدم و این تالار بیانگر توانایی‌های ایران در بخش‌های مختلف علمی ، نظامی و سیاسی  است. 

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96020904508
  • خبرنگار : 71451