معاون اجرایی سی‌اُمین نمایشگاه کتاب تهران:

آماده دریافت کلید سی‌ویکمین نمایشگاه کتاب هستیم

معاون اجرایی سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آمادگی تشکل‌های نشر برای دریافت کلید سی‌ویکمین دوره نمایشگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، مهدی اسماعیلی راد؛ معاون اجرایی سی‌اُمین نمایشگاه کتاب تهران در مراسم پایانی نمایشگاه کتاب تهران که امروز (شنبه، ۲۳ اردیبهشت) برگزار شد، با اشاره به تعداد ناشران حاضر در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران گفت: در این دوره ۱۸۶۰ ناشر داخلی و ۱۴۰ ناشر خارجی حضور داشتند.

او افزود: همچنین بیش از ۲۳۳هزار عنوان کتاب در بخش داخلی و ۱۹۰هزار عنوان کتاب در بخش خارجی عرضه شد.

اسماعیلی با اشاره به حضور ناشران خارجی از کشورهای جهان در نمایشگاه گفت: ناشران ۱۱ کشور به صورت مستقیم در نمایشگاه حضور پیدا کردند و ۱۳ کشور به صورت غیرمستقیم و به واسطه نمایندگان در نمایشگاه حضور داشتند.

معاون اجرایی سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اضافه کرد: بیش از ۸۰۰ فعال رسانه در نمایشگاه فعالیت داشتند. ۲۰۰ هزار دانشجو و طلبه نیز از تسهیلات خرید کتاب بهره‌مند شدند و علاوه بر دانشجویان و طلاب، استادان حوزه و دانشگاه و دانش‌آموزان هم از تسهیلات خرید کتاب بهره‌مند شدند.

او با اشاره به واگذاری نمایشگاه کتاب به اصناف گفت: تلاش کردیم شکافی را که از سال ۱۳۸۶ در واسپاری نمایشگاه به اصناف پیش آمده بود در طول این سه سال برطرف کنیم.

وی با اشاره به نواقصی که در این امر وجود داشت، خاطرنشان کرد: امیدواریم اختیاراتمان متناسب با مسئولیتمان باشد. از وزیر ارشاد می‌خواهیم تا کلید اداره امور نمایشگاه کتاب سی و یکم را از فردا در اختیار ناشران قرار دهد.

سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «یک کتاب بیشتر بخوانیم» تا ساعت ۲۰ روز شنبه ۲۳ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برپاست. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه‌روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96022314757
  • خبرنگار :