مک‌کین: آمریکا به همپیمانانی مثل استرالیا نیاز دارد

جان مک کین، سناتور جمهوری خواه آمریکایی از استرالیا خواست به رغم مناقشه هایی که با دونالد ترامپ پیدا کرده از ائتلافش با آمریکا دست بر ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، جان مک‌کین، سناتور جمهوری‌خواه مشهور آمریکایی این اظهارات را در جریان سفرش به استرالیا مطرح کرده و در عین حال تاکید کرد که آمریکا بیش از هر زمان به همپیمانانش احتیاج دارد تا آنها اصول را به آمریکا گوشزد کنند.

مک‌کین به استرالیا رفته تا مذاکراتی را درباره مساله امنیت در منطقه آسیا – اقیانوسیه انجام دهد.

او امروز (سه شنبه) در یک سخنرانی گفت، آمریکا در حال حاضر یک "دوران دشوار" را سپری می‌کند.

مک‌کین در عین حال از استرالیا تقاضا کرد تا همچنان کنار آمریکا باشد و گفت: شما باید ما را تشویق کنید تا همچنان به همان کسی که هستیم و باید باشیم به بهترین شکل پایبند بمانیم و همواره به ما یادآوری کنید که چه چیزهایی در خطر هستند.

مک‌کین در پی بالا گرفتن اختلاف میان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با مالکوم ترنبول، نخست وزیر استرالیا بر سر اجرای توافق پذیرش مهاجران در صدد حمایت از موضع استرالیا بر آمد.

در عین حال جان مک‌کین در ادامه سخنانش در شهر سیدنی، پایتخت استرالیا، به چین نیز تاخته و این کشور را متهم به "قلدری" با نظامی کردن جزایر مصنوعی که در دریای چین جنوبی ساخته، کرد.

وی در سخنرانی خود گفت، چین درسطح جهانی نیز مشغول جسارت است و بهترین جلوه آن را می توان در فعالیتهای نظامی آن در دریای چین جنوبی دید.

این سناتور آمریکایی اظهار داشت: من فکر می‌کنم که به روشنی می توان دید که چینی ها در حال نظامی کردن این جزایر مصنوعی در دریای چین جنوبی هستند و این نقض قوانین بین‌المللی است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۹ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96030905549
  • خبرنگار : 71415