بررسی «پیش صاحب‌نظران ملک سلیمان بادست»

غزل «پیش صاحب‌نظران ملک سلیمان بادست» بررسی می‌شود.

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، بیست‌وششمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ خواجوی کرمانی در روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ساعت ۱۶:۳۰ به نقد و تحلیل غزل «پیش صاحب‌نظران ملک سلیمان بادست» اختصاص دارد که با سخنرانی دکتر مهدی محبتی در مرکز فرهنگی شهر کتاب خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

در خبر برگزاری این نشست عنوان شده است: یکی از مشهورترین غزلیات خواجوی کرمانی غزلی است که با بیت «پیش صاحب‌نظران ملک سلیمان بادست/ بلکه آنست سلیمان که ز ملک آزادست» آغاز می‌شود.

خواجو در غزل، اوزان تازه‌ای را آزمود که تا آن زمان در غزل پارسی سابقه نداشته است. بسیاری از آن‌ها به عنوان منبع الهام حافظ قرار گرفته است. این غزل، سرشار از معانی عرفانی است و گویای اوج اندیشه و حاصل تجربه‌ سفرهای مادی و معنوی خواجوست.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96052414859
  • خبرنگار :

برچسب‌ها