شناسایی ۳۵۰ آزاده دفاع مقدس در استان هرمزگان

۷۰ درصد از خاطرات آزادگان استان هرمزگان گردآوری شده است تا در قالب ویژه‌نامه‌ای برای هفته دفاع مقدس منتشر شود.

امیریان از معاونان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایسنا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حماسه ایستادگی آزادگان در دوران اسارت بیان کرد: حدود ۳۵۰ نفر از رزمندگان استان هرمزگان در طول دوران دفاع مقدس به اسارت درآمده‌اند. هر ساله به مناسبت‌های مختلف برای گرامیداشت ایثارگری و صبر آن‌ها برای این آزادگان مراسم‌هایی برگزار می‌شود. اکنون نیز به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن مراسمی برای تجلیل از آزادگان و خانواده آن‌ها برگزار خواهد شد.

وی افزود: برنامه گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن روز پنج‌شنبه در بندرعباس برگزار خواهد شد و در آن قرار است چند آزاده تأثیرگذار و خانواده آزادگان و شهدا تجلیل شوند.

امیریان گفت:‌ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان هرمزگان برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و ایستادگی آزادگان ویژه‌نامه‌ای در دست چاپ دارد که تاکنون ۷۰ درصد آن تکمیل شده است. امیدواریم بتوانیم تا هفته دفاع مقدس این ویژه‌نامه به پایان برسد و در نشریه‌ای با عنوان «خط شکنان خلیج فارس» در اختیار مخاطبان قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96052515837
  • خبرنگار : 71451