البرز 3 میلیونی یک هتل 4 ستاره ندارد

مدیرکل میراث فرهنگی البرز گفت: البرز با وجود جمعیت سه میلیون نفری خود از داشتن یک هتل چهار ستاره محروم است.

عبدالناصر میرچی درگفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهارکرد: بهترین هتل‌های موجود در البرز سه ستاره هستند و این استان از داشتن هتل‌های استاندارد محروم است.


وی افزود: ساخت هتل و مراکز اقدامتی جزء وظایف میراث فرهنگی نیست به همین دلیل برای افزایش تعداد هتل‌های استان باید سرمایه‌گذاران بخش خصوصی وارد عمل شوند.


این مسئول توضیح داد: با توجه به‌ کمبود زمین در تهران، طی سالهای‌گذشته رغبت سرمایه‌گذاران برای ساخت هتل در البرز افزایش یافته است.


میرچی با اشاره به ساخت هتل های جدید در استان بیان کرد: اکنون برنامه‌ریزی برای ساخت هتل‌های چهار و پنج ستاره در البرز آغاز شده است. یک هتل چهار ستاره نیز در دست ساخت است‌ که تاکنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای ساخت یک هتل پنج ستاره نیز موافقت اصولی دریافت شده است.


وی‌ با بیان اینکه چهار هتل استاندارد در کرج در حال ساخت هستند، ادامه داد: با اتمام فرایند ساخت این هتل ها در مجموع چهار هتل استاندارد در البرز وجود خواهد داشت.


این مسئول به طرح جامع‌گردشگری استان اشاره کرد و افزود: حدود سه سال قبل‌ کلیات طرح جامع گردشگری البرز، تصویب و بودجه مورد نیاز برای اجرای آن نیز بیش از چهار میلیارد ریال برآورد شد. متاسفانه تاکنون تنها 2 میلیارد ریال از این اعتبار تخصیص داده شده و طرح نیمه‌کاره مانده است. درحال پیگیری و اجرای‌ کامل این طرح  هستیم و در این مسیر به همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیاز داریم.
انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 96061408366
  • خبرنگار :

برچسب‌ها