رئیس مرکز هماهنگی مراسم و ستادهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:

توجه منافقین و بیگانگان به چهلمین سالگرد انقلاب جمع شده است

رئیس مرکز هماهنگی مراسم و ستادهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت:نشست منافقین در پاریس و طرح شدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی نشان می دهد این موضوع مورد توجه آن ها است و برایش برنامه ریزی می کنند.

به گزارش ایسنا، محمد حسین زارع در نشست هماهنگی برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: همواره حضور مردم نسبت به سال قبل در سالگرد انقلاب بیش تر و پر رنگ تر بوده است.

وی ادامه داد: حضرت آقا همواره مواردی را به شورای هماهنگی تبلیغات توصیه کردند که این شورا به آن توجه کند، یکی از آن ها ضرورت مشارکت همه دستگاه ها برای برگزاری این مراسم است. دوم به مردمی تر شدن مراسم و اینکه جوانان مخاطب اصلی باشند اشاره کردند.

زارع گفت: در این میان می طلبد صدا و سیما کار ویژه ای برای مراسم دهه فجر داشته باشد. با اینکه با ایدآل ها فاصله داریم اما تلاش های زیادی کردیم. مانایی دهه فجر نشان می دهد تلاش های ما ثمر داشته است.

وی ادامه داد: بنا به توصیه بزرگان انقلاب بعد از دهمین سالگرد انقلاب ستاد تبلیغات مراسم دهه فجر را در سه سطح را پیگیری می‌کند، یک سطح مراسم هر سال، یکی هر پنج سال و یکی دیگر مراسم دهه‌های سالگرد انقلاب است. با این نگاه قطعا مراسم چهلمین سالگرد نسبت به مابقی سال‌ها مهم تر بوده است.

رئیس مرکز هماهنگی مراسم و ستادهای  شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: ٧٢٪؜ جمعیت کشور متولد بعد از انقلاب هستند و رخدادهایش را حس نکرده‌اند؛ بنابراین باید هم ظرفیت سازی نظری و هم عملی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در جلسه هایی در حضور رئیس جمور به اهمیت حضور دولت در صحنه برگزاری مراسم چهلمین سالگرد تاکید کردم و ایشان هم موافق بودند و قول همکاری  هم دادند.

زارع تصریح کرد: نشست منافقین در پاریس و طرح شدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی نشان می‌دهد این موضوع مورد توجه آنها است و برایش برنامه ریزی می‌کنند. اگر  رسانه‌هایی مثل بی بی سی بیشتر از ما روی موضوع سالگرد کار نکنند کمتر هم کار نمی‌کنند.

وی در پایان گفت: ما برای حوزه عملیاتی بیش از دو سال تلاش کردیم. اگر قرار است کاری انجام دهیم باید کارها فاخر و در شان انقلاب باشد که مردم بگویند این کار ثمره انقلاب است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ مهر ۱۳۹۶ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96071709387
  • خبرنگار : 71511