در نشست «بررسی لایحه نظام رسانه‌ای» مطرح شد

حبیب‌زاده: اختیار رسیدگی به تخلفات صنفی به خود نهادهای صنفی داده شود

یک حقوقدان گفت: بهتر است اختیارات رسیدگی به تخلفات صنفی را به خود نهادهای صنفی بدهیم.

به گزارش ایسنا، محمدجعفر حبیب زاده در نشست علمی «بررسی لایحه سازمان نظام رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از منظر انطباق با حقوق ملت و تضمین حقوق صنفی رسانه‌ها» که در دفتر کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران برگزار شد، اظهار کرد: احساس می‌کنم این متن خیلی با عجله تهیه شده و حتی به لحاظ شکلی افراد غیر متخصص آن را تهیه کرده‌اند و این مسأله نشان می‌دهد که عمقی در کارشان وجود ندارد و هر جا لفظ سازمان می‌آید یعنی دنبال تشکیل یک سازمان هستند.

وی افزود: تجربیات سال‌های گذشته نشان داده که از طریق نهادهای دولتی نمی‌توانیم مشکلات اجتماعی و صنفی‌مان را حل کنیم و به تعبیر دیگر نهادهای رسمی‌مان نتوانستند حقوق شهروندی و صنفی‌ ما را تضمین کنند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: اینکه در این لایحه محور را وزارت ارشاد قرار داده و یا ادارات کل ارشاد شهرستان‌ها، در واقع به دنبال تشکیلات اداره کل هستند که مربوط به خود وزارت ارشاد و ادارات تابعه آن می شود. اگر ایجاد این نهاد تصویب شود خود درگیری جدیدی با نهادهای صنفی مطبوعاتی ایجاد می‌کند.

حبیب‌زاده اظهار کرد: صرف نظر از اینکه این نهادها ممکن است در مدت کار اشکالاتی هم در عملکردشان باشد ولی از لحاظ کیفری اگر بتوانیم اختیارات رسیدگی به تخلفات صنفی را به خود نهادهای صنفی بدهیم، بهتر است. 

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ آبان ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 96081609639
  • خبرنگار : 71594