درباره سپاهان، زیاد شنیده‌ام

دروازه‌بان سوریه‌ای سپاهان: می‌خواهم دروازه را بسته نگه دارم

دروازه‌بان سوریه‌ای تیم سپاهان می‌گوید به دنبال بسته نگه داشتن دروازه تیمش در نیم فصل دوم است.

به‌ گزارش ‌ایسنا، ابراهیم عالمه، دروازه‌بان سوریه‌ای که دیشب (چهارشنبه) قراردادش را با باشگاه سپاهان امضا کرد، در مورد حضور در جمع طلایی پوشان اصفهان، گفت‌: در مورد سپاهان خیلی شنیده‌ام. این تیم نایب قهرمان آسیا بوده و در جام باشگاه‌های جهان بازی کرده است. از عقد این قرارداد بسیار خوشحال هستم و امیدوارم که بتوانم کمکی به باشگاه داشته باشم.

او در مورد درخشش در مرحله مقدماتی جام جهانی درون دروازه‌ سوریه، بیان‌ کرد: آرزو می‌کنم بهتر از آن چیزی که در بازی‌های مقدماتی جام جهانی بودم، در سپاهان بدرخشم.

عالمه همچنین تصریح کرد: می‌خواهم به هواداران عزیز سپاهان بگویم با کمک شما می‌خواهم بیش از آن چیزی که انتظارش را دارید ظاهر شوم و بتوانم دروازه‌ این تیم را در طول نیم فصل بسته نگه دارم. این فرصت فوق‌العاده‌ای است که این جا هستم و امیدوارم سال آینده هم در سپاهان باشم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳۰ آذر ۱۳۹۶ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96093016954
  • خبرنگار : 71438