فرماندهان نیروی دریایی 50 کشور از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید می‌کنند

امیر دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که روز گذشته صورت گرفت، ضمن مثبت ارزیابی کردن فعالیت‌ها و اقدامات این موزه اظهار کرد: در این مجموعه آثار خوبی ارائه شده که یادآور هشت سال دفاع جانانه ملت غیور ایران در برابر دشمنان قسم خورده است.

به گزارش  ایسنا،وی در ادامه با اشاره به برگزاری اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در سال آینده، گفت: این اجلاس با حضور 50 فرمانده در ایران برگزار خواهد شد و برنامه‌ریزی شده است تا این فرماندهان از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کنند.

امیر خانزادی هدف از بازدید فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند از این موزه را آشنایی با حماسه‌های نیروهای مسلح و مردم ایران در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق که با پشتیبانی برخی از کشورهای غربی و شرقی صورت گرفت، عنوان کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۶ دی ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96100603164
  • خبرنگار : 71062