راهیابی واورینکا، جوکوویچ و شاراپووا به دور دوم اپن استرالیا

در روز دوم مسابقات اپن استرالیا امروز (سه‌شنبه) نواک جوکوویچ، استن واورینکا و ماریا شاراپووا حریفان خود را شکست دادند و به دور دوم راه یافتند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، در ادامه‌ دور اول مسابقات اپن استرالیا نواک جوکوویچ مقابل دونالد یانگ از آمریکا قرار گرفت و با نتیجه‌ ۳ بر صفر به پیروزی رسید.

همچنین استن واورینکا سوئیسی برابر ریکاداس برانکیس از لیتوانی به میدان رفت و با نتیجه‌ ۳ بر یک حریف خود را شکست داد تا به دور دوم راه یابد.

در دیگر بازی‌های مهم دور اول مردان، امروز (سه‌شنبه) دیوید گوفین، فرناندو ورداسکو، الکساندر زورف و سم کری به پیروزی رسیدند و به دور بعد راه یافتند اما میلوش رائونیچ کانادایی مقابل لوکاس لاکو از اسلواکی شکست خورد و حذف شد.

در مسابقات مهم زنان نیز امروز آنجلیک کربر، ماریا شاراپووا، جوهانا کونتا، اوژنی بوشار و سیمونا هالپ در مقابل حریفان خود به پیروزی رسیدند و صعود کردند.

امروز ظهر در ادامه‌ مسابقات دور اول، راجر فدرر به مصاف آلجاز بدنه از اسلوونی می‌رود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ دی ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96102613827
  • خبرنگار : 71277