ربوده شدن 4 خبرنگار لیبیایی خبرگزاری‌های رویترز و فرانسه در طرابلس

منابع رسانه‌ای در لیبی از ربوده شدن چهار خبرنگار لیبیایی خبرگزاری‌های فرانسه و رویترز در این کشور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از ارم نیوز، مرکز مطبوعات لیبی در صفحه رسمی خود در توییتر اعلام کرد: چهار خبرنگار شاغل در دفتر رسانه‌ای خبرگزاری فرانسه و رویترز توسط نیروهای مسلح وابسته به دولت توافق ملی لیبی ربوده شده‌اند و این اقدام به دنبال پوشش‌ اخبار روند مهاجرت غیرقانونی در پایگاه دریایی "ابو سته" در طرابلس توسط این خبرنگاران صورت گرفته است.

این مرکز خواستار تحرک و حمایت از خبرنگاران لیبیایی، حمایت از آزادی مطبوعات، حق دستیابی به اطلاعات و اخبار، توقف اقدامات در حق اشخاص شاغل در این حرفه، شد.

در همین راستا، آژانس مطبوعات لیبی اعلام کرد که خبرنگاران ربوده شده هانی عماره و احمد العمامی از خبرگزاری رویترز و محمود و حمزه ترکیه از خبرگزاری فرانسه است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97051005714
  • خبرنگار : 71588