‌زنان معتاد محلات حاشیه شهر زاهدان درمان می‌شوند

‌به همت معاونت بهداشتی دانشگاه و همکاری امور بانوان استانداری و همچنین همراهی سپاه سلمان استان، زنان معتاد جهت درمان و رهایی از دام اعتیاد به کمپ های ترک اعتیاد منتقل خواهند شد.

‌به گزارش ایسنا- طیبه پاکدل مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده با بیان این مطلب گفت: پس از بازدید محلات حاشیه شهر زاهدان به اتفاق مدیرکل بانوان استانداری وجمعی از کارشناسان فعال در حوزه معاونت بهداشتی، وضعیت زنان کارتن خواب و آسیب دیده مورد بررسی قرار گرفت‌.

وی افزود: زنان و کودکان دارای سابقه سوء مصرف عموماً از حمایت های خانواده و جامعه بی بهره اند و نیاز به دریافت حمایت های درمانی دارند، متاسفانه زنان و کودکان حاشیه ‌شهر زاهدان در معرض آسیب های جدی هستند و بسیاری از آنها به اعتیاد دچار می شوند.

وی ادامه داد: اعتیاد را باید یک بیماری جسمی، روانی و اجتماعی بدانیم و درمان این بیماری رفتاری با نگاه حمایتی همه جانبه و انسان گرایانه می تواند نتیجه بخش باشد.

وی در پایان از حمایت اجتماعی، توانمند سازی و اشتغال این بانوان از طریق دفتر امور بانوان استانداری به مراکز کارآفرینی خبر داد.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97061004533
  • خبرنگار :