زنگ خطری که باید به صدایش گوش سپرد!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان با اشاره به گستره بیش از 97 کیلومتری این استان گفت: با وجود این گستردگی تنها در کمتر از ۱۰ درصد این گستره آبخوان‌ها وجود دارند.

ایرج حیدریان در آیین افتتاحیه "طرح ملی دلنش آموزی نجات آب" در سمنان اظهار کرد: علاوه بر این امکان استحصال آب در استان سمنان، تنها هفت درصد است.

وی از کسری مخازن آب زیر زمینی در کشور و استانبه عنوان یک زنگ خطر جدی یاد کرد و گفت: باید به این زنگ خطر توجه کرد وگرنه در آینده با مشکل مواجه می‌شویم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان به میزان پایین بارندگی‌ها در استان پرداخت و گفت: میزان متوسط بارندگی‌ها در دنیا بالغ بر ۸۶۰ میلی‌متر است و این در حالی است که این رقم در کشور ما ۲۴۰ میلیمتر و در استان سمنان تنها ۱۲۰‌میلی‌متر است.

حیدریان بر لزوم مدیریت مصرف تاکید و تصریح کرد: ۸۷ درصد از آب موجود در استان در بخش کشاورزی با بازدهی بالغ بر ۳۰ درصدی مصرف می‌شود که این امر نیاز به بازنگری و اصلاح جدی دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح ملی نجات آب در استان خاطرنشان کرد: باید در قالب طرح ملی داناب و با کمک دانش‌آموزان، برای نجات آب و سازگاری با کم آبی در استان تلاش کنیم.

وی یادآوری کرد: دانش‌آموزان به عنوان آینده سازان، تاثیر پذیری و اثربخشی مطلوبی در جامعه دارند از همین رو باید این قشر از اهمیت آب و اثرات بحران کمبود آب آگاهی بیشتری بیابند.

به گزارش ایسنا افتتاحیه نهمین دوره و اختتامیه هشتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب(داناب) در مدارس استان سمنان امروز آغاز شد.

این طرح ملی هرساله با مشارکت شرکت آب منطقه ای سمنان، اداره کل آموزش و پرورش استان و جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98081408631
  • خبرنگار :