رئیس جهاددانشگاهی در نخستین برنامه سفر خود به استان گلستان، با دکتر حق شناس، استاندار گلستان دیدار کرد. در این دیدار درخصوص چگونگی استفاده از ظرفیت های جهاد دانشگاهی در استان گلستان بحث و تبادل نظر شد.
موضوعات مرتبط با پزشکی و سلامت، اصلاح دام سبک و سنگین، پرورش ماهی در قفس، کنترل بیماری میگو، پرورش ماهیان خاویاری، رفع مشکل پساب ید، گردشگری، استفاده از فناوریهای جدید در بخش کشاورزی و دهکده گیاهان دارویی از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
در پایان این دیدار نیز مقرر شد تفاهمنامهای که درگذشته بین استانداری گلستان و جهاددانشگاهی وجود داشته، ارتقاء یابد.
در ادامه به منظور بررسی پتانسیل های موجود در استان در بخش دامپروری، از دامداری آقای قلندری بازدید به عمل آمد.
در این بازدید، مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری، مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گلستان، مدیر بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان آق قلا نیز حضور داشتند.
برنامه بعدی سفر دکتر طیبی به گلستان، بازدید از دهکده گیاهان دارویی استان گلستان در گالیکش بود. این بازدید به منظور بررسی مشکلات اجرایی پروژه دهکده گیاهان دارویی انجام گرفت.
در این بازدید، فرماندار و بخشداران بخش لوه و مرکزی شهرستان گالیکش، مدیران آب، کشاورزی، منابع طبیعی این شهرستان و نماینده شرکت آب منطقه ای در شرق استان هم حضور داشتند.
انتهای پیام