مدیر کل اجتماعی استانداری یزد:

روحیه امید در بیماران تالاسمی و هموفیلی تقویت شود

مدیر کل دفتر اجتماعی استانداری یزد بر تقویت روحیه امید و همت در بیماران تالاسمی و هموفیلی و خانواده‌هایشان تاکید کرد.

«فخرالسادات خامسی» در مراسمی که به بهانه روز پرستار و به میزبانی انجمن‌های تالاسمی و هموفیلی استان در سینما دانش‌آموز یزد برگزار شد، اظهار کرد: باید روحیه امید و همت در بین خانواده‌ها و بیماران تالاسمی و هموفیلی تقویت شود و امیدواریم با همت مسئولان و خیرین بیش از پیش به این مهم توجه شود.

دکتر «امیرمهدی صالحی» رییس انجمن تالاسمی استان یزد نیز در این مراسم با تاکید بر ضرورت شکرگذاری نعمات خداوند، گفت: اگر معلولیت 10 درصد نیمه خالی لیوان زندگی افراد باشد، برخی افراد سالم فارغ از این قبیل مشکلات، تنها به نیمه‌ی خالی زندگی خود نگاه می‌کنند و همواره ابراز نارضایتی می‌کنند.

وی فرصت زندگی را فرصتی مغتنم برای افراد خواند و گفت: حتی بیماران تالاسمی و هموفیلی و خانواده‌هایشان نیز باید نعمات خداوند را شکرگذاری کنند و سعی در شادزیستن داشته باشند.

در این مراسم که پنجشنبه شب برگزار شد، «رضا خواجه سروی» رییس انجمن هموفیلی استان هم  سخنانی پیرامون مسائل مربوط به این بیماران ارائه کرد و در ادامه ضمن برگزاری برنامه‌های مختلف، از پرستاران و مددکاران و خیرین بیماران هموفیلی و تالاسمی استان تقدیر شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۴ دی ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98101410677
  • خبرنگار :