معاون استاندار سیستان وبلوچستان:

کنترل های بهداشتی در معابر مرزی با دقت ویژه انجام شود

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان بررسی ها نشان می دهد که میزان همه گیری و اپیدمی این ویروس نسبت به موارد مشابه دیگر بسیار بالاتر است لذا با توجه به داشتن مرز و مراودات دو سوی مرز کنترل های بهداشتی در معابر مرزی با دقت ویژه انجام شود.

علی زینی وند ۱۶ بهمن ماه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور چین و مشاهده این بیماری در چند کشور دیگر، دانشگاه های علوم پزشکی استان نسبت به آگاه سازی مردم برای مقابله با این ویروس متناسب با مقتضیات و فرهنگ مردم استان به طور جدی اقدام کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی با چاپ بروشور هایی متناسب با فرهنگ و شرایط منطقه مردم را نسبت به این موضوع آگاه نمایند.

زینی وند ادامه داد: از طرفی آگاه سازی مردم باید به گونه‌ای باشد که موجب تشویش اذهان عمومی و حساسیت بی جا برای مردم ایجاد نشود


معاون استاندار سیستان وبلوچستان همچنین با اشاره به جریان سیل در جنوب استان و پیامدهای آن افزود: دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌های مرتبط از جمله آب و فاضلاب باید دقت و توجه ویژه لازم برای جلوگیری از معضلات احتمالی پساسیل را داشته باشند چرا که به دلیل نوع خاک منطقه و ایجاد هوتک ها احتمال بروز بیماری های مرتبط وجود دارد.

زینی وند خاطرنشان کرد: آب و فاضلاب نیز جدیت لازم برای ارائه آب شرب بهداشتی سالم به مردم منطقه داشته باشند و استانداردهای لازم برای آب شرب بهداشتی را رعایت نمایند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98111611869
  • خبرنگار :