سپاه و بسیج هم به کمک دانشگاه علوم پزشکی تبریز آمدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: طرح بسیج ملی برای شناسایی مبتلایان به کرونا با هماهنگی دانشگاه، سپاه و بسیج از امروز شروع شده و امیدواریم طی روزهای آتی افراد مبتلا به کرونا را در خانه‌هایشان شناسایی و درمان کنیم.

محمد حسین صومی در گفت‌وگوی خبر 23 شبکه سهند، اظهار کرد: برداشت ما این است که رفته‌ رفته تعداد افراد بستری و مثبت افزایش پیدا می‌کند، از ۱۷۰ مورد بستری در استان، نتیجه تست ۷۸ نفر مثبت شده‌ و تعداد کرونا مثبت از روزهای قبل هم بیشتر است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه کاهش آمار در یک روز به معنی موفقیت نیست، گفت: امروز، دوشنبه، بیست و ششم اسفند ماه، هفت فوتی جدید به تلفات کرونا در آذربایجان شرقی افزوده شده است که سه نفرشان از بیماران بستری شده در ۱۵ روز قبل بودند و درمان‌ها و مراقبت‌ها در مورد این افراد جواب نداد.

بر اساس این گزارش، متفاوت بودن آمار ارائه شده در خصوص آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در آذربایجان شرقی از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دلیل ارائه آمار در ساعات متفاوت است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۳:۵۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98122620360
  • خبرنگار : 50004