در پی طغیان رودخانه ماربر؛

خطر آسیب به پل موقت ده بزرگ سمیرم برطرف شد

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان سمیرم با اشاره به طغیان رودخانه ماربر، گفت: با حضور به موقع راهداران و انجام عملیات اصلاحی از بروز خسارت به پل موقت ده بزرگ جلوگیری شد.

حسین انصاری با اشاره به بارش ۳۰ میلیمتری باران در روز جمعه، اظهار کرد: بارش شدید باران از یکسو و آب شدن برف ها باعث طغیان رودخانه ماربر شد.

وی ادامه داد: گشت های راهداری و نظارت ترابری شهرستان سمیرم در حین انجام ماموریت متوجه آب شستگی پشت دستک های پل ده بزرگ شده و مشکل را منعکس کردند.

رئیس اداره راهداری وحمل ونقل جاده ای شهرستان سمیرم گفت: با توجه به اینکه این پل راه ارتباطی ۱۲ روستا را برقرار می کند، اقدامات اصلاحی با فوریت آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: عملیات اصلاحی پل در ساعت ۱۹ عصر جمعه ۲۲ فروردین ماه جاری با پنج دستگاه ماشین آلات سنگین و ۱۰ راهدار آغاز و تا ساعت ۲ بامداد امروز شنبه ادامه یافت.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان اصفهان، انصاری وضعیت کنونی پل را خوب ارزیابی کرد و افزود: با تداوم بارندگی ها در شهرستان و احتمال طغیان رودخانه ها، گشت های راهداری و ترابری با جدیت در حال انجام است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99012312910
  • خبرنگار : 50115