رییس اداره تعاون روستایی شهرستان خبرداد

خرید بیش از یک هزار تن گندم از کشاورزان اهوازی

رییس اداره تعاون روستایی اهواز از آغاز خرید گندم و کلزا در کلانشهر اهواز توسط اتحادیه تعاون روستایی این شهر خبر داد.

پرویز جلالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خرید گندم و کلزا از ۲۵ فروردین ماه توسط اتحادیه تعاون روستایی اهواز آغاز و تا یکم اردیبهشت ماه، بیش از هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت بیش از ۲۰ تن کلزا از کشاورزان خریداری شده است و این روند تا اواسط خردادماه ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره تعاون روستایی اهواز تصریح کرد: خرید گندم در ۲ مرکز و کلزا در یک مرکز انجام می‌شود و طبق پیش‌بینی‌ها تا پایان فصل برداشت و با توجه به شرایط مساعدی که وجود دارد، امیدواریم بتوانیم ۷۵ هزار تن گندم و ۲ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری کنیم.

جلالی در پایان خاطرنشان‌کرد: سال گذشته تعاون روستایی اهواز موفق به خرید ۵۶ هزار تن گندم و ۱۲۰۰ تن کلزا شده بود که امیدواریم طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، رکورد سال گذشته را بشکنیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99020100501
  • خبرنگار : 50227