مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید:

۹۸ هزار مادر شهید و ۴۳ هزار پدر شهید در قید حیات هستند

مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران از جمع‌آوری ۵۰۰۰ خاطره والدین معظم شهدای کشور در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مدیران استانی بنیاد شهید و امور ایثارگران و صداوسیمای استان‌ها خبر داد.

به گزارش ایسنا، رحیم نریمانی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۳ اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان طی انعقاد قرارداد با اداره کل صداوسیمای استان ضبط و پخش خاطرات والدین معظم شهدا را عملیاتی و اجرایی کرده‌اند افزود: در سال گذشته، با تأکید مقام معظم رهبری و حمایت‌های رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این راستا تأمین اعتبار مالی صورت گرفت و یک اقدام جهادی انجام شد.
وی با اعلام اینکه در کشور ۹۸ هزار مادر شهید و ۴۳ هزار پدر شهید در قید حیات داریم اظهار کرد: تاکنون ۴۰ هزار خاطره والدین معظم شهدا ثبت و ضبط شده است و با توجه به کهولت سنی این عزیزان ضرورت دارد با سرعت بیشتری این طرح اجرایی شود تا از این گنجینه ارزشمند که تاریخ شفاهی انقلاب و جنگ تحمیلی و نیز سیره و سبک زندگی شهدا است بی‌بهره نباشیم و به این منظور  ۵ هزار خاطره والدین معظم شهدای کشور نیز در قالب انعقاد تفاهم نامه‌های مدیران استانی بنیاد شهید و امور ایثارگران و صداوسیمای استان‌ها جمع‌آوری می‌شود.
نریمانی، پیام‌رسانی و اطلاع‌رسانی خاطرات والدین معظم شهدا را از اولویت‌های بنیاد برشمرد و افزود: سیاست راهبردی بنیاد به غیر از ثبت و ضبط این خاطرات، انتقال این پیام‌های معنوی و الگوهای زندگی به نسل‌های سوم و چهارم انقلاب اسلامی است.
وی با تقدیر از مدیران کل استان‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری مطلوب صداوسیما از این اقدام فرهنگی تأکید کرد: در سال گذشته در قالب طرح سرگذشت پژوهی و جمع‌آوری خاطرات والدین معظم شهدا به صورت مکتوب ۱۵۰۰ خاطره از والدین معظم شهدا جمع آوری شد و به‌زودی در قالب سامانه الکترونیکی اسناد افتخار به همراه ۹ میلیون فایل سند شهدا و ایثارگران توسط اداره کل اسناد و انتشارات بنیاد منتشر خواهد شد.
انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 99021308883
  • خبرنگار :