کنگره ملی شهدای استان یزد برگزار می شود

استاندار یزد گفت: برگزاری کنگره شهدا آغاز یک حرکت جدید در استان یزد است و نه پایان یک فعالیت چند ماهه و باید با این نگاه وارد فرایند برگزاری کنگره شویم.

به گزارش ایسنا، محمدعلی طالبی استاندار یزد در جلسه ستاد کنگره ملی بزرگداشت ۴۰۰۰ شهید استان یزد بیان کرد:هرچه ما از زمان دفاع مقدس فاصله می‌گیریم بیشتر به شهدا و راه و آرمان آن‌ها احساس نیاز می‌کنیم چرا که ما به تبیین راه شهدا جهت الگوگیری از آن‌ها در خدمت به مردم و خدمت به نظام اسلامی نیاز داریم.


وی افزود: یقینا برگزاری کنگره شهدا خود هدف نیست بلکه وسیله‌ای است برای نیل به هدف بالاتر که آن هدف توسعه، تدوین و ترویج راه شهدا است و برگزاری کنگره شهدا بهترین مسیر برای رسیدن به این هدف است.

طالبی خاطرنشان کرد: برگزاری کنگره شهدا آغاز یک حرکت جدید در استان یزد است و نه پایان یک فعالیت چند ماهه و باید با این نگاه وارد فرایند برگزاری کنگره شویم.  همه فعالیت‌هایی که در زمینه شهدا و دفاع مقدس تا کنون انجام شده خوب بوده است، اما باید توجه داشته باشیم که برای معرفی شهدا و دفاع مقدس نیاز به خلاقیت و استفاده از روش‌های نو داریم و جامعه و به ویژه نسل جوان نیز از ما انتظار هنرنمایی در این عرصه را دارد.

استاندار یزد تأکید کرد: فضای استان یزد در آستانه برگزاری کنگره شهدا باید فضایی متفاوت باشد و طوری باشد که همه جا احساس شود که دارد در یزد کنگره شهدا برگزار می‌شود. تمام برنامه‌ریزی‌ها در حال انجام است تا کنگره ۴۰۰۰ شهید استان دارالعباده و دارالعلم یزد اسفندماه امسال برگزار شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 99023021807
  • خبرنگار : 71451