رسمی شدن واحد پول ترکیه در مناطق تحت کنترل النصره!

در اقدامی که ناظران آن را نوعی مشارکت ترکیه در اجرای قانون "سزار" می‌دانند، "جبهه النصره" معامله با لیر ترکیه در مناطق تحت تصرف خود در استان ادلب را آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، تشکیلات موسوم به "دولت نجات" وابسته به جبهه النصره، از آغاز معاملات با لیر ترکیه در مناطق تحت  اشغال خود در استان ادلب سوریه به بهانه کاهش ارزش لیر سوریه خبر داد.

این در حالی است که به عقیده ناظران، این تصمیم تلاش ترکیه برای تقویت نفوذ خود از طریق برقراری ارتباط اقتصادی این مناطق با آنکارا و مشارکت در تسریع اجرای قانون سزار (قیصر) و محاصره  سوریه است.

پیشتر یک منبع نزدیک به جبهه النصره فاش کرده بود این جبهه قصد دارد داد و ستدهای مالی خود در داخل سوریه را با لیر ترکیه انجام دهد و در واقع در مبادلات تجاری لیر ترکیه را جایگزین لیر سوریه کند.

انتهای پیام  

  • شنبه/ ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99032415181
  • خبرنگار : 71588