رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران‌ خبر داد:

پرداخت مطالبات جامعه ایثارگری تا پایان دولت

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران‌ با بیان اینکه در دولت دوازدهم تاکید جدی بر رسیدگی به جامعه ایثارگری شده است، گعت: تعهدات، دیون و مطالبات جامعه ایثارگری تا پایان دولت پرداخت می‌شود.

سعید اوحدی، امروز دوشنبه ۳۰ تیر در مراسم امضای تفاهم نامه تامین زمین و ساخت ۱۷۰۰ واحد مسکن و ساماندهی اشتغال و کارآفرینی ایثارگران اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۱ قانون هر دستگاه که از بودجه دولت استفاده می‌کند باید ۲۵ درصد اشتغال را از جامعه ایثارگری تامین کند.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: بند ج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم کشور تکلیف کرده تا پایان برنامه باید موضوع اشتغال فرزندان شهدا و خانواده‌های جانبازان بالای ۷۰ درصد به طور ۱۰۰ درصد حل شود.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: در دولت دوازدهم تاکید جدی بر رسیدگی به جامعه ایثارگری شده و سهمیه خاصی از ۲۵ درصد برای ایثار گران در آزمون استخدامی شهریورماه قائل شده‌ایم که آزمون اختصاصی برای جامعه ایثارگر برگزار خواهیم کرد.

اوحدی اظهار کرد: امید است بتوانیم علی رغم مشکلات تحمیل شده به کشور با همکاری مردم و راهنمایی رهبر فرزانه انقلاب در راستای تحقق شعار سال جاری گام برداریم.

وی ادامه داد: بخشنامه‌ای مشترک در تیرماه سال جاری ابلاغ شده که همه دستگاه‌ها ظرفیتی را بر اساس بند ۴ برای جامعه ایثارگری قائل شوند.

اوحدی با اشاره به تشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات درمانی ایثارگران، افزود: در سال ۹۸ در بخش دولتی ۱۲۰ استخدامی ایثارگر و ۱۳۰ خوداشتغالی داشته‌ایم.

وی یادآور شد: پنج مصوبه در هیئت دولت برای ایثارگران گرفته شده که نشان از توجه مسئولان به جامعه ایثار گری است.

حجت الاسلام محمد تقی عزیزی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران خراسان جنوبی نیز در این مراسم اظهار کرد: خراسان جنوبی استانی متدین بوده و انسان‌هایی با کم ترین توقعات دارد.

وی ادامه داد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مسئولیت‌های دستگاه‌ها است این امر زمانی محقق می‌شود که ایثارگران در جامعه مشکلی نداشته باشند.

وی بیان کرد: اگرچه اقدامات خوبی در راستای پیگیری مشکلات ایثارگران در استان انجام شده، اما این نگاه و توجه باید مستمر باشد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران خراسان جنوبی اظهار کرد: خراسان جنوبی ۴۲۳ جانباز دارد که ۴۰ جانباز ۷۰ درصد هستند و از این تعداد هفت نفر قطع نخاع بوده و ۱۸ نفر برای حرکت نیازمند ویلچر هستند.

عزیزی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۲۴۸ فقره وام مسکن به بانک‌ها معرفی شده که به دلیل شرایط سخت وام‌ها، تنها ۱۰۶ نفر این تسهیلات را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۳۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99043022591
  • خبرنگار :