مدیرکل منابع طبیعی استان خبر داد

شناسایی عاملان آتش‌سوزی‌های مراتع همدان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان از کاهش ۳۰۰ هکتاری آتش‌سوزی مراتع استان خبر داد و گفت: از سال ۹۵ تاکنون میزان آتش سوزی مراتع و جنگل های استان از ۵۰۰ هکتار به ۲۰۰ هکتار رسیده است.

اسفندیار خزائی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۰ گروه اطفاء حریق جنگل ها و مراتع با توجه به فصل گرما و خشک شدن پوشش گیاهی در عرصه‌های منابع طبیعی استان تجهیز شده است.

وی با بیان اینکه روند آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع استان در چهار سال اخیر کاهش چشمگیری یافته است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۱۸ مورد آتش سوزی در سطح ۵۴ هکتار از مراتع استان به وقوع پیوست که بیشتر این آتش سوزی‌ها در ملایر، همدان و کبودراهنگ بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند با شماره ۱۵۰۴ (امداد جنگل و مرتع) آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع و تخریب و تصرف اراضی منابع طبیعی را اطلاع دهند. 

وی در پایان با تأکید بر اینکه کسانی که به شکل عمدی مراتع و جنگل‌ها را آتش بزنند به سه تا ۱۰ سال زندان محکوم خواهند شد، مطرح کرد: عاملان آتش سوزی های امسال مراتع استان شناسایی شده اند به طوریکه به یکی دو نفر مظنون هستیم و شکایت شده است اما باید شاهدانی هم وجود داشته باشد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99050100138
  • خبرنگار : 50034