مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان:

برنامه‌های سند تحول بنیادین تا پایان تحصیل باید اجرایی شود

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان در دومین برنامه گفتمان تحول که با حضور مدیر، یکی از همکاران فرهنگی، اولیا و یکی از دانش‌آموزان دبستان زنده‌یاد کریم منصوری برگزار شد، گفت: همه‌ی تلاش و کوشش همکاران فرهنگی برای حال و آینده دانش‌آموز و درخشش آنان در زندگی است.

علیرضا نخعی با اشاره به سند تحول بنیادین اظهار کرد: برنامه‌های سند تحول بنیادین از دوره پیش‌دبستانی و ابتدایی آغاز و تا پایان تحصیل باید اجرایی شود.

نخعی در ادامه با تأکید بر اجرای هدفمند برنامه‌ها، تصریح کرد: توانمندی، ذاتی نیست بلکه با تمرین و تکرار متناسب حاصل می‌شود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به برنامه طرح خوانا گفت: هدف از اجرای این برنامه در سال تحصیلی جدید، ارتقای مهارت‌های خواندن، ابراز وجود و مهارت‌های زندگی در دانش آموزان مقطع ابتدایی است. دانش‌آموز در مقطع ابتدایی باید با مهارت‌هایی مانند: آداب زندگی، مهربانی کردن به همدیگر، احترام گذاشتن، نیکو سخن گفتن، کنترل عصبانیت و ... آشنا شود.

وی با اشاره به پرورش مکارم اخلاقی در دوران ابتدایی گفت: در مقطع ابتدایی باید بر اخلاق تأکید شود دانش‌آموز باید یاد بگیرد به پدر، مادر و معلم احترام بگذارد، دانش‌آموز باید با مقوله نظم و انضباط آشنا شود همچنین بتواند روان‌خوانی را به‌خوبی تمرین کند و در این مهارت‌ها به موفقیت برسد.

نخعی با تأکید بر صحبت کردن والدین با فرزندان گفت: دانش‌آموز در منزل باید بتواند ارتباط خوبی با والدین داشته باشد، والدین هم باید به سؤالات فرزندان خود به‌طور کامل و شفاف پاسخ دهند.

وی اضافه کرد: بین سخن گفتن و فکر کردن رابطه مستقیم وجود دارد هرچه دانش‌آموز در منزل و کلاس درس بیشتر صحبت کند می‌تواند به افکار خود نظم بیشتری بدهد.

این مسئول افزود: باید سعی کنیم از دانش‌آموزان بخواهیم روخوانی کتب را انجام دهند تا بین گفتن و فکر کردن رابطه و نظم برقرار شود. یکی از برنامه‌های سند تحول بنیادین مدرسه خوانا است این مقوله نیازمند توجه معلم است روخوانی کتب باعث اعتمادبه‌نفس در دانش‌آموز و افزایش توان ابراز وجود، خوب گوش کردن و بسترساز موفقیت در آینده می‌شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99050201392
  • خبرنگار :