فعالیت ۱۳ پایگاه اوقات فراغت برای دانش‌آموزان استثنایی خوزستان

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان از آغاز فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانی ویژه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه به صورت مجازی خبر داد.

علی ممبینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۳ پایگاه اوقات فراغت تابستانی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه از طریق شبکه شاد فعال و آغاز شده است. محتواهای تولید شده به صورت فایل‌های ویدئویی، صوتی و پاورپوینت در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان افزود: عمده فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانی در زمینه آموزش قرآن، احکام، آموزش‌های مهارتی، هنری و ورزشی است.

وی با بیان اینکه فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانی تا ۱۵ شهریور ادامه دارد، گفت: پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانی در شهرهای اهواز، خرمشهر، دزفول، شادگان، ایذه، رامشیر، بهبهان و آبادان فعال هستند.  

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99051913315
  • خبرنگار : 50300