وزارت نفت سوریه از اتمام تعمیر خط لوله گاز در پی حمله تروریستی خبر داد

تیم فنی سوریه در پی انفجار تروریستی صبح دوشنبه در یکی از بخش‌های شمال شرقی دمشق، کار تعمیر و اصلاح مشکلات به وجود آمده در خط گاز در حدفاصل دو منطقه الضمیر و عدرا در حومه دمشق را به پایان رساند.

به گزارش ایسنا، یک منبع در وزارت نفت سوریه به خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گفت: کارگاه‌های فنی وابسته به وزارت نفت با بیش از ۱۴ ساعت کار مداوم، تمامی کارهای مربوط به جایگزینی خط گاز را به اتمام رساندند، در این پروژه تمامی کادر فنی و مهندسی وزارتخانه به کار گرفته شدند تا کار جایگزینی خطوط لوله در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شده و  پمپاژ گاز به سمت نیروگاه‌های برق در منطقه جنوب از سرگرفته شوند.

این منبع احتمال داد پمپاژ گاز ظرف چند ساعت آینده آغاز شود و این امر تاثیر روشنی بر وضعیت تولید برق و بازگشت آن به استان‌های سوریه همانند شرایط قبل از حمله تروریستی را دارد.

علی غانم، وزیر نفت و معادن سوریه به اسپوتنیک گفت: ابعاد خسارات وارده به خطوط گاز عربی نشان می‌دهد که این خطوط در منطقه الضمیر (واقع در ۵۰ کیلومتری شمال شرق دمشق) صبح دوشنبه هدف یک حمله تروریستی قرار گرفته است.

غانم اظهار کرد: تیم‌های اطفای حریق و دفاع مدنی موفق شدند آتش ایجاد شده در یکی از بخش‌های این خط گازی را که نیروگاه‌های برق جندر، تشرین، الناصریه و دیرعلی را تغذیه می‌کند، مهار کنند. کار تعویض خطوط بخش آسیب دیده جهت ازسرگیری انتقال گاز به نیروگاه‌ها و بازگشت برق نیز آغاز شد.

او افزود: بخش نفتی سوریه همواره در طول سال‌های جنگ علیه کشور هدف حمله مستقیم و برنامه‌ریزی شده بوده‌اند، حال به صورت حمله به زیرساخت‌ها و یا محاصره کامل این بخش.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99060403236
  • خبرنگار : 71496