دادستان مرکز استان اعلام کرد

برخورد دستگاه قضایی گلستان با خاطیان مراسم عروسی و عزا

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان گفت: به همه حوزه‌های قضایی اعلام کرده‌ایم با صاحبان مراسم اعم از عروسی، عزا و مانند آن که اداره بهداشت معرفی کند، برخورد قضایی کنند.

حجت‌الاسلام سیدرضا سیدحسینی اظهار کرد: برای این افراد بر اساس ماده ۶۸۸ قانون تعزیرات پرونده قضایی تشکیل می‌شود. بر اساس این قانون یکسال حبس در انتظار کسانی است که بهداشت عمومی را تهدید کنند.

وی با تأکید بر اینکه حفظ سلامت عامه از وظایف مدعی‌العموم است، گفت: این موضوع در مرحله اول در شهرهای قرمز استان گلستان اجرا خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان تأکید کرد: با توجه به شیوع کرونا، دادستانی در زمینه سلامت جامعه با خاطیان هیچ‌گونه مسامحه‌ای نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، دادستان سیدحسینی خاطرنشان کرد: محدودیت‌های سختگیرانه برای سلامتی مردم اعمال می‌شود و امیدواریم مردم هم با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، به حفظ سلامت خود و عزیزانشان و کادر درمان کمک کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99081409056
  • خبرنگار :