سودان بخشی از مرزهایش با اتیوپی را بست

دولت سودان اعلام کرد، به دلیل تشدید درگیری در منطقه تیگرای در شمال اتیوپی، بخشی از مرز جنوبی خود با این کشور را بست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سودان "سونا"، منابع دیپلماتیک گفتند، درگیری شدیدی روز چهارشنبه در منطقه تیگرای میان نیروهای نظامی اتیوپی و گروه شورشی موسوم به "جبهه آزادسازی اقلیم تیگرای" رخ داد.

به دنبال این درگیری ها مقامات محلی در استان «کسلا» واقع در جنوب شرقی سودان مرزهای خود با دو منطقه امهره و تیگرای اتیوپی را بستند.

مسوولان استان اعلام کردند، شهروندان ساکن نوار مرزی باید از تنش های موجود در داخل کشور همسایه اتیوپی مراقب باشند. مناطق هم مرز با این دو منطقه اتیوپی این روزها در حال برداشت محصولات کشاورزی است و هرگونه تنش امنیتی در این منطقه می تواند خسارت سنگینی به کشاورزان و محصولات وارد کند.

گروه موسوم به «جبهه آزادسازی اقلیم تیگرای» بعد از ماه‌ها آتش‌بس با نیروهای دولتی اتیوپی، درگیری‌ها با نیروهای آدیس‌آبابا را آغاز و به مقر منطقه نظامی شمالی ارتش اتیوپی حمله کرده است.

شورای فدرال اتیوپی با مداخله دولت فدرال در منطقه تیگرای و تشکیل دولت موقت در این منطقه موافقت کرده است. شورای فدرال نماینده عالی قانون اساسی در حل اختلافات قانونی در این کشور است.

دولت مرکزی اتیوپی هم در این منطقه اعلام وضعیت اضطراری کرده است.

اتیوپی روز پنجشنبه برای جنگ در تیگرای آماده شد، جنگی که امیدهای بین المللی را به آتش بس میان دولت آبی احمد و جناح قبیله ای قدرتمند که دهه هاست از سوی ائتلاف حاکم هدایت می شود، بر باد داد.

نخست وزیر اتیوپی پس از دو روز درگیری میان نیروهای دولتی و جبهه آزادسازی اقلیم تیگرای دستور داد همه نیروهای نظامی از سراسر کشور به تیگرای اعزام شوند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99081811570
  • خبرنگار : 71592

برچسب‌ها