کارشناس  هواشناسی :

جو خراسان رضوی از فردا تا چهارشنبه پایدار است

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از فردا تا روز چهارشنبه به‌طور موقت جوی نسبتا پایدار و آرام بر استان حاکم خواهد بود و افزایش نسبی دمای هوا را نسبت به امروز خواهیم داشت.

آیدا فاروقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا امروز بعدازظهر همچنان شاهد بارش‌های پراکنده باران به‌خصوص برای جنوب و جنوب شرق استان خواهیم بود. امشب در مشهد و اغلب مناطق استان دمای هوا به حدود و کمتر از صفر درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

وی افزود: از فردا تا روز چهارشنبه به‌طور موقت جوی نسبتا پایدار و آرام بر استان حاکم خواهد بود و افزایش نسبی دمای هوا را نسبت به امروز خواهیم داشت. همچنین در طی ساعات پایانی شب و اوایل صبح پدیده غالب جوی در مناطق مستعد تشکیل مه و کاهش میدان دید پیش‌بینی می‌شود.

فاروقی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته بیشترین بارش‌ها در بجستان ۱۰.۷ میلیمتر بوده است. سردترین منطقه جوین با دمای منفی ۴ و گرمترین منطقه داورزن با دمای ۱۴ درجه سانتی‌گراد بوده  است.

وی یادآور شد: دمای هوای مشهد نیز بین ۱  و ۴ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده است. بیشترین سرعت وزش باد در بردسکن با ۴۰ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99093023408
  • خبرنگار :