مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد:

آیتم‌ اصلی پژوهش و تحقیق، روحیه پرسشگری و جستجو طلبی است

مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد گفت: آیتم‌های اصلی پژوهش و تحقیق شجاعت، جسارت و روحیه پرسشگری و جستجو طلبی است.

محمد مهرافزون در مراسم تجلیل از نفرات برتر و برگزیده پژوهشسرای جابر بن حیان که امروز یکم دی‌ماه برگزار شد، ضمن تبریک روز پژوهش، اظهار کرد: حدود ۲۰۰ نفر در مسابقات وبینار نجوم، مسابقه نقاشی، مسابقه کتاب‌خوانی و وبینار زیست فناوری توانستند مقام‌های برتر استانی و شهرستانی را کسب کنند.

وی تصریح کرد: آیتم‌های اصلی پژوهش و تحقیق شجاعت، جسارت و روحیه پرسشگری و جستجو طلبی است و پژوهش و تحقیق سبب ارتقای سطح کیفی آموزش می‌شود.

مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد خاطرنشان کرد: آیتم‌های مدرسه پژوهش محور، معلم پژوهنده و دانش‌آموزانی تلاشگر و پرسشگر از ارکان نظام برنامه‌ریزی دستگاه تعلیم و تربیت است.

مهرافزون اضافه کرد: هدف از تشکیل جلسه این بود که بتوانیم موفقیت‌های شما دانش آموزان را ارج نهیم و بگوییم کار پژوهش و پرسشگری بسیار خطیر و ارزشمند است و در زندگی و پیشرفت تحصیلی فرد می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99100100393
  • خبرنگار : 50175