محدودیت‌های تردد در شهرهای نارنجی خراسان جنوبی ادامه دارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در شهرهای نارنجی ادامه دارد که اکنون در این استان شامل هفت شهرستان می‌شود.

محمد دهقانی، امروز سه‌شنبه دوم دی ماه به رسانه‌ها گفت: با توجه به وضعیت جدید مخاطره شیوع ویروس کرونا در استان که اعلام شد، هفت شهرستان خراسان جنوبی وضعیت نارنجی (پرخطر) و خوشبختانه چهار شهرستان وضعیت زرد (متوسط خطر) را پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مطابق قبل ممنوعیت تردد در شهرهای نارنجی رنگ از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح است که تردد داخل شهرها ممنوع بوده و همچنان برقرار است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه ممنوعیت ورود خودروهای با پلاک غیربومی به شهرهای نارنجی هم جزو محدودیت‌هایی است که ادامه دارد، خاطرنشان کرد: محدودیت‌ها تا زمانی که وضعیت مخاطره شیوع کرونا به این صورت باشد، ادامه دارد مگر این که در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم جدید اتخاذ و اعلام شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99100201133
  • خبرنگار :