بزرگترین محفل قرآنی به وسعت جبهه مقاومت برگزار می‌شود

همزمان با اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس با همکاری نهادهای مختلف بزرگترین محفل قرآنی در داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بزرگترین محفل قرآنی به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس شنبه (۱۳ دی‌ماه) از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰ در جوار حرم حضرت زینب(س) و مرقد شهدای مقاومت لبنان برگزار می‌شود.

همچنین این مراسم در فرودگاه بغداد (مقتل الشهداء) و در شهر نجف در آرامگاه شهیدابومهدی و همچنین در شهر کرمان در مزار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد.

در این برنامه نهادهایی همچون سازمان دارالقرآن، شبکه قرآن، رادیو قرآن، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان بسیج مستضعفین، موسسات و تشکل‌های قرآنی و... مشارکت دارند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 99100704804
  • خبرنگار : 71461