یک عضو هیات رییسه شورای شهر تهران:

هوشمندسازی ثبت مشارکت‌های مردمی موجب تحول مثبت در شهر می‌شود

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران تاکید کرد: اجرای طرح هوشمندسازی ثبت مشارکت‌های مردمی اثر مثبتی بر پیشبرد تفکیک از مبدا و در کل خدمات شهری خواهد داشت و می‌تواند زمینه‌ساز تحول مثبت در شهر شود.

به گزارش ایسنا، سید آرش حسینی میلانی در دویست و پنجاه و نهمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران در موافقت با کلیات طرح هوشمندسازی ثبت مشارکت‌های مردمی گفت: نکاتی درباره نظام پرداخت یارانه‌های شهرداری تهران توسط رییس شورای شهر مطرح شد، ایراداتی است که به ساختارهای شهرداری وارد است که برخی از آن ها نیازمند اصلاح ساختار است و متاسفانه شورا به طرح اصلاح ساختار رای نداد. در چارچوب شرایط موجود، مشارکت شهروندان در امور شهری در ازای خدماتی است که از سوی شهرداری دریافته کرده است همچنین حقوق و مسئولیت‌هایی است که نسبت به شهر دارند.

وی با اشاره به طرح «کاپ» اظهارکرد: هم‌اکنون این طرح به صورت پایلوت در چهار منطقه شهرداری اجرا است. ما وقتی می‌خواهیم شهروندان را به تفکیک زباله از مبدا تشویق کنیم و آنان تخفیفاتی را دریافت کنند، سوال آن است که این کار براساس چه مکانیزمی انجام شود، در حالی که بستر و سازوکار آن در شهرداری مشخص نیست.

حسینی میلانی با بیان اینکه طرح هوشمندسازی ثبت مشارکت‌های مردمی زیرساخت این کار را فراهم کرده و بخشی از آن هم در «فاوا» اجرا شده است، گفت: اجرای این طرح اثر مثبتی در پیشبرد تفکیک از مبدا و در کل خدمات شهری خواهد داشت و می‌تواند زمینه‌ساز تحول مثبت در شهر شود.

وی با بیان اینکه بستر شفاف و فراگیری برای ارائه تخفیفات به شهروندان در مسئله عوارض وجود ندارد، تاکید کرد: طرح هوشمندسازی ثبت مشارکت‌های مردمی ریل‌گذاری لازم را انجام خواهد داد و می‌تواند ارتباطات وثیقی را میان شهروندان و شهرداری، هم برای افزایش مشارکت شهروندان و هم در وصول مطالبات و معوقات ایجاد کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99100704990
  • خبرنگار : 71505