قائم مقام شهردار ارومیه:

بیش از نیمی از فاز اول پروژه کمربندی دوم ارومیه اجرایی شده است

قائم مقام شهردار ارومیه گفت: فاز اول پروژه کمربندی دوم شهر از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عدل‌دوست در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه کمربندی دوم به طول ۴۲ کیلومتر و عرض ۱۰۰ متر با ۲۳ تقاطع غیرهمسطح است، افزود: این پروژه جزو پروژه‌های فاخر در شمال‌غرب کشور است که در حال حاضر فاز اول آن از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی ادامه داد: برآورد اولیه برای اتمام پروژه  کمربندی دوم شهر  یک هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

عدل دوست اظهار کرد: قطعه اول کمربندی دوم به طول ۷/۵ کیلومتر  با ۵ تقاطع غیرهمسطح در حال اجرا است. این قطعه از ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن صرف شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کل پروژه تقاطع غیرهمسطح آذربایجان از ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و امید است در ۶ ماه اول ۱۴۰۰ گشایش یابد. فاز اول و دوم این پروژه با صرف اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان  به بهره برداری رسیده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99101510797
  • خبرنگار :