آغاز عملیات اجرایی ۹ پروژه عمرانی در شهرستان شیروان

امروز با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی عملیات اجرایی ۹ پروژه عمرانی در شهرستان شیروان با هزینه کرد هفت میلیارد تومان اعتبار آغاز شد.

غلامرضا هوائی در حاشیه سفر به شهرستان شیروان در آئین کلنگ زنی آموزشگاه دو کلاسه روستای چلو، گفت: ۹ پروژه شامل شش پروژه شهری و سه پروژه روستایی است.

وی با بیان اینکه این پروژه ها مربوط به سفر استاندار خراسان شمالی به شهرستان شیروان است، ابراز امیدواری کرد: شش پروژه شهری تا یکسال آینده به بهره برداری برسد.

هوائی گفت: سه پروژه نیز با مشارکت خیران در روستاهای اطراف شیروان کلنگ زنی شد که تلاش داریم با کمک های دولتی تا مهر ۱۴۰۱ این سه طرح افتتاح شود. گفتنی است در سفر معاون عمرانی استانداری به شهرستان شیروان، پروژه های مدرسه یک کلاسه عشایری دوین، پل یک کلام ورودی شهر، مدرسه ۶ کلاسه در شهرستان شیروان و آموزشگاه دو کلاسه روستای چلو کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۲۱:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99101511600
  • خبرنگار : 50046