راه‌اندازی ۹ باشگاه ویژه فرهنگیان بازنشسته آموزش و پرورش استثنایی خوزستان

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان از راه‌اندازی ۹ باشگاه ویژه معلمان بازنشسته در حوزه آموزش و پرورش استثنایی استان خبر داد و گفت: این باشگاه‌ها با هدف استفاده از تجربه ارزشمند معلمان آموزش و پرورش استثنایی راه‌اندازی می‌شوند.

علی ممبینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برای اولین بار در راستای بسته تحولی وزارت آموزش و پرورش، ۹ باشگاه پیشکسوتان استثنایی در استان راه‌اندازی می‌شود. این باشگاه‌ها یا همان کانون‌ها ویژه معلمان پیشکسوت حوزه آموزش و پرورش استثنایی استان خواهد بود.

وی با اشاره به هدف از راه‌اندازی کانون‌های ویژه فرهنگیان بازنشسته حوزه آموزش و پرورش استثنایی، افزود: این باشگاه‌ها یا کانون‌ها با هدف استفاده از تجربه ارزشمند معلمان آموزش و پرورش استثنایی راه‌اندازی می‌شوند. البته متقابلا ما نیز خدماتی به فرهنگیان بازنشسته ارائه خواهیم داد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در پایان تصریح کرد: در سراسر استان ۹ باشگاه ویژه فرهنگیان در شهرستان‌هایی از جمله اهواز، بهبهان، آبادان، سوسنگرد و ایذه پیش‌بینی شده است. همچنین به زودی یکی از این کانون‌ها در ناحیه ۳ اهواز افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99101712936
  • خبرنگار : 50300