جمع آوری ماهیانه ۶۷ تن زباله عفونی در بندرعباس

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، به طور میانگین ماهیانه ۶۷ تن زباله عفونی از مراکز درمانی و آزمایشگاهی سطح شهر جمع‌آوری شده است.

پوریا دروار ظهر امروز(۲۲ دی ماه) در جمع خبرنگاران، با اعلام این خبر عنوان کرد: تفکیک پسماندهای عفونی و بیمارستانی از زباله‌های عادی امری ضروری است که باید مدنظر واحدهای درمانی قرار داشته باشد.

وی با اشاره به ایجاد رویه‌ای مناسب و ضابطه‌مند برای تولید، حمل، نگهداری، تصفیه، امحا و دفع پسماندهای پزشکی، افزود: تولیدکنندگان پسماندهای عفونی و بیمارستانی موظف‌اند در جهت مدیریت این پسماندها هماهنگی و همکاری لازم را داشته باشند تا خطرات ناشی از آن برای عموم کاهش یابد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: ۱۱۴ مرکز عفونی در سطح شهر وجود دارد که از مجموع آنها ماهیانه به طور میانگین ۶۷ تن زباله عفونی از این مراکز جمع آوری می‌شود.

وی عنوان کرد: جمع‌آوری زباله‌های عفونی توسط نیروی آموزش دیده، بوسیله دو دستگاه ماشین مخصوص این کار، انجام می‌شود. 

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس گفت: از ابتدای سال تا کنون بالغ بر ۶۰۲ هزار کیلوگرم(معادل بیش از ۶۰۰ تن) زباله عفونی از سطح شهر جمع آوری شده است.

دروار ادامه داد: این پسماندها به صورت بهداشتی با موادی مانند آهک به بی خطر سازی شده است.

وی در پایان اضافه کرد: پسماندهای عفونی در مکان مخصوص و محصور توسط ماشین آلات، با رعایت ضوابط بهداشتی دفن می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99102216594
  • خبرنگار :