تا مهر ۱۴۰۰؛

عملیات ساخت ۶ آموزشگاه قاینات به اتمام می‌رسد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: تا مهر سال آینده عملیات ساخت و تکمیل شش آموزشگاه شهرستان قاینات به اتمام می‌رسد و این مدارس افتتاح می‌شود.

محمدعلی واقعی، امروز دوشنبه ۲۹ دی در ششمین روز از هفته شوراهای آموزش و پرورش در سفر به شهرستان قاینات و نشست با مسئولان آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد: با بهره‌برداری از این شش طرح آموزشی، ۳۹ کلاس درس به فضاهای آموزشی قاینات اضافه می‌شود و بیش از یک هزار دانش‌آموز دختر و پسر دوره‌های مختلف تحصیلی از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: این شش آموزشگاه در روستاهای اسلام آباد، شاهیک، اسفشاد، خنج و شهرهای آرین شهر و قاین در دست ساخت است که تا سال آینده تکمیل می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه مدرسه، کانون اصلی تعلیم و تربیت است از این رو همه سیاستگذاری‌ها در حوزه تعلیم و تربیت باید در مدرسه محقق شود، تصریح کرد: همچنین با مشارکت مردم نیک‌اندیش، خیر و مومن روستای کرقند قاین نمازخانه دبستان این روستا احداث می‌شود که این نمازخانه با زیربنای ۱۲۰ متر مربع و مشارکت ۳۰۰ میلیون تومانی مردم خیر این روستا احداث می‌شود و ۱۸۷ دانش‌آموز پسر دوره ابتدایی این دبستان از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند

وی با اشاره به کمک ۳۰۰ میلیون تومانی خیر نیک‌اندیش و مدرسه‌ساز قاینی برای توسعه دبستان ۸ کلاسه روستای محمدآباد علم قاین، بیان کرد: با مشارکت این خیر ارجمند چهار کلاس دیگر به مجموعه کلاس‌های دبستان اضافه می‌شود و ۲۷۸ دانش‌آموز دوره‌های ابتدایی و پیش دبستانی روستای محمدآباد علم از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآور شد: معلمان سختکوش و فداکار خراسان جنوبی تمامی خطرات و تهدیدات کرونا را به جان خریده‌اند و با وجود کمبود امکانات و تجهیزات زیرساخت‌ها در برخی روستاها و مدارس، صمیمانه و مسئولانه در خدمت فرزندان هستند تا نسلی مومن، دانا، کارآفرین و دارای مهارت را تربیت کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99102921301
  • خبرنگار :