مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل خبرداد؛

برگزاری 500 برنامه ورزشی در ایام دهه فجر

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیش از 500 برنامه ورزشی و حوزه جوانان در استان اردبیل برگزار می‌شود.

سجاد انوشیروانی در جلسه هماهنگی برگزاری برنامه‌ها و افتتاح‌های دهه فجر در اردبیل اظهار کرد: برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان با رویکرد توسعه ورزش همگانی و همچنین حمایت از ورزش‌های قهرمانی و ویژه برنامه‌های بخش جوانان و حوزه فرهنگی برگزار می‌شود تا علاقمندان با حضور در این برنامه‌ها از ظرفیت شکل گرفته استفاده کنند.
وی نمونه این برنامه را برگزاری جشنواره آنا و همایش دوچرخه‌سواری در یوم‌الله 12 بهمن سالروز ورود امام راحل به میهن اسلامی اعلام کرد و گفت: مسابقات متعدد فوتسال، والیبال و ورزش‌های رزمی در گرامیداشت این ایام برگزار خواهد شد.


مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل تصریح کرد: در تقارن ایام‌الله دهه فجر با میلاد مسعود حضرت زهرا (س) برنامه‌های متنوعی برای بانوان برگزار خواهد شد که سعی می‌کنیم در تمامی مناطق استان این برنامه‌های ورزشی و فرهنگی با کیفیت مطلوب به انجام برسد.
انوشیروانی افزود: اداره کل ورزش و جوانان اهتمامی جدی در توسعه برنامه‌های ورزشی، فرهنگی و همچنین تأمین اوقات فراغت جوانان دارد که قطعا خروجی این برنامه‌ها می‌تواند به جلب رضایت این قشر منجر شود.


وی به سفر وزیر ورزش و جوانان به استان اشاره کرد و ادامه داد: با دعوت مجمع نمایندگان استان قرار است وزیر ورزش و جوانان در استان حضور پیدا کرده و در کنار بازدید از طرح‌های عمرانی در نشست با فعالان حوزه ورزش و جوانان نسبت به شنیدن درد دل‌ها و مطالبات آنها و قول مساعد برای حل مشکلات تدبیری درست اندیشیده شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل بیان کرد: سعی و تلاشمان بر این است تا از سفر پیش روی وزیر ورزش و جوانان در جهت حل مشکلات، کمبودها و نارسایی‌ها استفاده کرده و به نوعی بستر توسعه همه‌ جانبه ورزش‌های عمومی، همگانی و قهرمانی را فراهم کنیم.


انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99111309423
  • خبرنگار :