دستگیری عامل فروش دستگاه‌های فلزیاب غیرمجاز در شبکه‌های مجازی

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از دستگیری عامل فروش دستگاه‌های فلزیاب غیرمجاز در شبکه‌های مجازی خبر داد.

سرهنگ کاظم داداشی با اعلام این خبر گفت: به دنبال رصد فضای مجازی و اخبار واصله مبنی بر فروش دستگاه فلزیاب و ردیاب برای حفاری‌های غیرمجاز در یکی از صفحات شبکه‌های اجتماعی، عملیات رصد و ورود به اقدامات فرد خاطی توسط یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان انجام شد.

وی ادامه داد: یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان با همکاری عوامل فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان بستان آباد، با انجام مراحل خرید صوری دستگاه‌های مذکور و شناسایی محل فروش در شهرستان بستان‌آباد طی عملیاتی در ویلایی شخصی، عامل فروش و ضبط دستگاه‌های فلزیاب و ردیاب را دستگیر کردند.

وی افزود: فرد مورد نظر که اقدام به برگزاری کلاس آموزشی و فروش دستگاه‌های فلزیاب و ردیاب از طریق صفحه‌ای مشخص در یکی از شبکه‌های اجتماعی کرده بود، به عنوان متهم به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، داداشی خاطرنشان کرد: هم استانی‌ها در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراث فرهنگی، مراتب را با تماس شماره ۰۹۶۶۲ اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99111410759
  • خبرنگار :