نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس:

تالار مرکزی ساری به زودی به بهره برداری می رسد

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس گفت:تالار مرکزی ساری به زودی به بهره برداری می رسد.

 علی بابایی کارنامی طی بازدید مشترک به همراه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و معاون اداری مالی این اداره کل از پروژه تالار مرکزی ساری، گفت: رایزنی‌های لازم جهت تسریع یافتن این پروژه انجام شده  و امید است روند عملیات سرعت بیشتری یابد.

کارنامی در بازدید خود از مراحل تکمیل و تجهیز این پروژه وجود آن را برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی هنری شهرستان و استان ضروری عنوان کرد و افزود: به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه مهم فرهنگی هنری خواهیم بود.

عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در این بازدید گفت: خوشبختانه کار تکمیل و تجهیز سالن های این پروژه فرهنگی هنری  سرعت یافته است.

زارع تصریح کرد: بزرگترین مجموعه فرهنگی هنری مازندران بر اساس سفر محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه  به مازندران ، به گام‌های پایانی بهره برداری خود نزدیک می شود و انتظار هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر برای تکمیل این پروژه به زودی به پایان می رسد.

به گزارش ایسنا،تالار مرکزی شهر ساری۵۲۹۴متر مربع مساحت دارد و  با برخورداری از ۳ سالن همایش و بخش‌های اداری، کارگاهی و تمرینی اعم از نگارخانه، کتابخانه، خدماتی و غیره است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99111612252
  • خبرنگار :

برچسب‌ها