جاده ایلام - سرابله به مدت ۶ روز مسدود می شود

رئیس پلیس راه استان ایلام از انسداد مسیر اصلی ایلام به سرابله از روز یکشنبه ۱۹  بهمن ماه به مدت ۶ روز  کاری  خبر داد.

سرهنگ "رضا همتی زاده " ، اظهار  کرد:  مسیر اصلی ایلام به سرابله از  ساعت ۷ صبح روز شنبه ۱۸ بهمن ماه به مدت ۶ روز کاری تا پایان روز ۲۳ بهمن ماه جهت انجام عملیات کارگاهی مسدود می شود و فقط رانندگان وسایل نقلیه شخصی و عمومی حمل مسافر می توانند در این مسیر تردد کنند.

وی ادامه داد : در جهت پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی برای خودروهای سنگین حمل بار مسیر جایگزین جاده  ایلام _ ایوان _ گردنه قلاجه _ اسلام آباد در نظر گرفته شده و  رانندگان این خودروها  می توانند در این مسیر تردد کنند .

به گزارش ایسنا، به نقل از کانال اطلاع رسانی پلیس ایلام، رئیس پلیس راه استان  گفت : از کلیه رانندگان عزیز تقاضا داریم با توجه به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر بارش های زمستانی در پایان هفته و شرایط آب و هوایی ،رعایت اصول ایمنی عبور و مرور در جاده ها را رعایت کرده و از ارتکاب تخلفات حادثه ساز که منجر به حوادث ترافیکی می شود خودداری کنند.

  • شنبه/ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99111813073
  • خبرنگار :