طی مراسمی صورت گرفت؛

توزیع ۲۳۸ سری جهیزیه بین زوج‌های نیازمند مناطق مرزی در خراسان جنوبی

طی مراسمی، ۲۳۸ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند چهار شهرستان مرزی خراسان جنوبی با همکاری قرارگاه عملیاتی شهید ناصری و خیرین استان اهدا شد.

سردار غلامعلی تناکی، فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید ناصری خراسان جنوبی، امروز پنج شنبه ۲۳ بهمن در این آیین گفت: برای تهیه این جهیزیه‌ها ۲ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان هزینه شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: فعالیت عملیاتی قرارگاه شهید ناصری خراسان جنوبی در حوزه امنیتی و محرومیت‌زدایی به مردم چهار شهرستان مرزی نهبندان، زیرکوه، سربیشه و درمیان استان است

وی اظهار کرد: از هر سری جهیزیه تاکنون پنج میلیون تومان توسط افراد خیر جمع‌آوری و هزینه شده است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید ناصری خراسان جنوبی بیان کرد: تاکنون در زمینه کمک و تسهیل ازدواج آسان بیش از هزار و ۵۰ سری جهیزیه توسط قرارگاه عملیاتی شهید ناصری با کمک خیران در استان توزیع شده است.

وی یادآور شد: یخچال، فرش، اجاق گاز، سرویس قابلمه، سرویس چینی، پتو و بخاری از جمله اقلام اساسی و مهمی است که به نوعروسان شهرستان‌های مرزی استان اهدا می‌شود.

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99112317459
  • خبرنگار :