کاشت و برداشت گوجه فرنگی در بوشهر

استان بوشهر به عنوان قطب تولید گوجه فرنگی خارج از فصل کشور شناخته شده و سالانه کشاورزان در مناطق مختلف استان به  کشت این محصول می‌پردازند. سالانه بیش از یک میلیون و ۵۸۰ هزار تن ماده غذایی در ۳۱۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر کشت و تولید می‌شود. یکی از شاخص‌ترین محصولات استان بوشهر گوجه‌فرنگی است که سالانه حدود ۶۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی خارج از فصل در سطح ۱۱ هزار و ۲۰۰ هکتار کشت می‌شود و بوشهر رتبه اول را در تولید این محصول دارد. نزدیک به ۳۰۰۰ نفر به شکل مستقیم و بیش از ۱۲ هزار نفر به شکل غیرمستقیم در مراحل کاشت، داشت، برداشت و عرضه محصول گوجه‌فرنگی استان بوشهر فعالیت دارند و با آغاز برداشت این محصول از مزارع استان بوشهر در حدود ۶۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در مدت زمان ۵ ماه روانه بازار می‌شود.

عکس: پریسا جفره ای - محب حسنیان / ایسنا

  • شنبه/ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: خبری
  • کد خبر: 99112518157
  • خبرنگار :