بستری ۳۳ مشکوک به کرونا و فوت ۲ بیمار در یزد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد اعلام کرد: در شبانه روز گذشته ۳۳ بیمار مشکوک به کرونا بیمارستان های استان بستری شده اند.

دکتر «ابراهیم سلمانی» گفت: در شبانه روز گذشته براساس معیارهای قطعی تشخیصی هشت بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۳۳ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

سخنگوی علوم پزشکی یزد افزود: متاسفانه در شبانه روز گذشته دو بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۶۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۵۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، سلمانی گفت: اعتقاد به پایان کرونا کاملاً اشتباه است و هرگاه غفلت کنیم، افزایش آمار بستری‌های مبتلا به کرونا را به دنبال داشته است و در صورت تداوم رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی، باز شاهد روزهای سیاه کرونایی خواهیم بود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99112618908
  • خبرنگار : 50214