تشکیل ۱۴۴ پرونده تخلف برای واحدهای توزیع و عرضه قند و شکر هرمزگان

معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان گفت: در ۱۰ ماهه سال ۹۹ با انجام بیش از دو هزارو ۶۳۵ مورد بازرسی از واحدهای توزیع و عرضه قند و شکر در استان ۱۷۳ مورد تخلف محرز و مراتب جهت بررسی های بعدی به مراجع ذیصلاح ارجاع شده است.

عبدالرضا پیروی منش صبح امروز(دوم اسفندماه) در جریان بازدید از مراکز عرضه قند و شکر در بندرعباس، افزود: پرونده های تشکیل شده شامل ۱۷۳ مورد تخلف به ارزش ریالی بیش از ۴۵۸میلیون ریال جهت صدور رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

پیروی منش تاکید کرد: در شرایط کنونی نظارت ویژه و مستمر بر تأمین، توزیع و قیمت اقلام پرمصرف، در دستور کار بازرسان این سازمان است.

معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان از شهروندان در سراسر استان درخواست کرد؛ همچون گذشته در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه گرانفروشی، احتکار و اختفاء ، عدم اعلام موجودی، عرضه خارج از شبکه و عدم صدور فاکتور مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ گزارشات و شکایات خود را به ثبت برسانند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99120200787
  • خبرنگار :