مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد

افتتاح ۵ پروژه آبرسانی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح ۵ مجتمع آبرسانی در این استان خبر داد.

فیض اله پاسره در آیین افتتاح طرح آبرسانی به ۳۴ روستای کهگیلویه و بویراحمد همزمان با شش استان دیگر، با اشاره به اینکه در این افتتاحیه ۵ مجتمع آبرسانی به بهره برداری خواهند رسید گفت: حجم مخازن افتتاحی ۲۰ هزار لیتر، ۱۲۸ کیلومتر خط انتقال و ۸۳ کیلومتر شبکه توزیع آب اجرا شده است.
وی افزود: در قالب این پنج مجتمع آبرسانی ۲۷۰۰ خانوار با جمعیتی بیش از ۱۰هزار نفر از نعمت آب شرب سالم برخوردار شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد اعتبار مورد نیاز اجرای این پروژه ها را بیش از ۲۷۵ میلیارد ریال عنوان و خاطرنشان کرد: این پروژه ها در سه شهرستان بویراحمد، گچساران و کهگیلویه اجرا شده است.
همچنین، کیامرث حاجی زاده، معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد از استان های پر آب است.
وی تصریح کرد: یکی از چالش های پیش روی آبفای کهگیلویه و بویراحمد بلاتکلیفی آبداران است که جا دارد وزارت نیرو در این زمینه همکاری کند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویر احمد بعد از ظهر امروز ۱۹ اسفندماه ۹۹ و در هفته چهل و چهارم پویش الف_ب_ایران آیین افتتاح طرح آبرسانی به ۳۴ روستای کهگیلویه و بویراحمد همزمان با شش استان دیگر و به صورت ویدئوکنفرانس با حضور معاون امور عمرانی استاندار و مدیران صنعت آب و برق استان کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفت.
انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99121914901
  • خبرنگار : 50311